»De kalder mig Senior Woman«

Michelle Mildwater har dedikeret sit liv til at hjælpe prostituerede kvinder i København. Hun har fået dødstrusler fra bagmændene, men tager alligevel cyklen til Istedgade hver uge.

»Dét, man kalder et mirakel«

Birgitte og Poul Nygaard åbner for dét, der ligger og lurer i underbevidstheden hos børn, efter at de har mistet en deres forældre. Det, der er så vigtigt at få talt om for at komme videre.

»Tilværelsen kan altid blive en smule bedre«

Mens hendes pensionerede venner spiller golf, bridge og rider på heste, holder Marie Starklint døende mennesker i hånden og samler penge ind til nødlidende, taler med byens narkomaner og sælger friskfældede juletræer.

Han har Askø i sin hånd

Sognefoged, brandmand, kirkegraver m.m. På den lille Askø nord for Lolland sidder kasketterne i lag på den 60-årige landmand Jørgen Gosmer.

Han nåede frem før isbjørnene

Redningshelikopterne var vendt om, men kaptajn Bo Basse Mortensen fortsatte eftersøgningen af to forulykkede piloter i isfyldt hav ved Canada. Efter 16 timer fandt han dem.

»Jeg ville jo ikke miste min mor«

I en syg mands hoved skulle Daniella Larsens mor have været hængt en morgen i 2008. Hvis den dengang 13-årige pige ikke havde været hjemme, havde han formentlig fået sin vilje.

De hjemløses helte

90 frivillige kvinder er med til at drive et kvindeherberg i Hvidovre. Uden at få en krone for indsatsen sørger de dagligt for varme, mad og omsorg til områdets hjemløse.

Krigens hyggemor

Ruth Brik Christensen spreder hjemlig hygge og lytter til soldaternes problemer i KFUM's soldaterhjem i krigszonerne i Irak og Afghanistan.

Hun hjalp, da andre så på

Camilla Seeta-Nørregaard reagerede prompte, da en beruset mand faldt ned mellem togskinnerne og et kørende tog. 15 mennesker stod på perronen og så til uden at hjælpe.

Mikkel Wolff blev en lokal berømthed

Den 19-årige tømrerlærling tænkte kun på at få luft, da han reddede to mennesker ud af et brændende hus.

Morgenavisen Jyllands-Posten

i samarbejde med

Trygfonden


Find os på Facebook