Sejlturen, der ændrede alt

Elitesejleren Lærke Nørgaard reddede i november sig selv og en veninde fra at drukne under en kæntringsulykke i Øresund.

De gule ravne skaber tryghed

Natteravnene har siden 1998 været på gaderne for at lytte til unge med små og store problemer.

Kærligt samvær på Muhabet

Psykisk syge indvandrere og flygtninge har siden 2003 haft et sted at mødes i hjertet af København. Her kan de få et måltid, hjælp til praktiske gøremål og samvær med hinanden.

Man når ikke at tænke

Magnus Lynge Sørensen og Nick Karstensen reddede i sommer to små piger fra at drukne i et svømmebassin på en campingplads.

Miraklet i Haiti

Indespærret: I fem døgn lå Jens Tranum Kristensen indespærret i ruinerne af en FN-bygning, der kollapsede under jordskælvet i Haiti. Den dag han blev udskrevet fra hospitalet, var han tilbage på arbejde.

Storesøstre i cyberspace

Anna Lynge står bag Girltalk. dk, hvor teenagepiger kan chatte med frivillige ungerådgivere om deres tanker og problemer.

»Jeg opdrager på de unge spillere«

Toni Olesen bruger i perioder op mod 25 timer om ugen på frivilligt arbejde. Han ønsker at lære Hadstens ungdom om gode værdier.

 

»Jeg er stolt over, at jeg turde«

Brian Madsen sprang til, da hans ven havde brug for en nyre. Det har for evigt forbundet de to tømrere.

Han får de unge væk fra gaden

I mere end tre år har Rachid Elidrissi kæmpet for at skabe et alternativ til livet på gaden for ungdommen i Tingbjerg. Med fodbold som værktøj er det efterhånden lykkedes.

Hjælpen er kommet nærmere i Vorupør

Frivillige akuthjælpere skaber tryghed i flere lokalområder i Nordvestjylland, hvor der er langt til ambulancen. De har flere gange betydet forskellen på liv og død.

Morgenavisen Jyllands-Posten

i samarbejde med

Trygfonden


Find os på Facebook