»Man behøver ikke at ende som forældrene«

Ulla Lindebjerg Pedersen har i 20 år udført frivilligt socialt arbejde. En plejemor på børnehjemmet er hendes inspiration. Hun er blandt de nominerede til Årets Helt 2011.

Han reddede et liv og fik en ven

Morten Nygaard fik helt tilfældigt brug for sine evner som førstehjælper. Han var ved vagtlægen, da en ældre mand faldt om med en blodprop i hjertet. Derfor er han nomineret til Årets Helt 2011.

Hun forlod sine børn for at hjælpe andres

Ortopædkirurgen Sajida Afzal er rejst fra sit danske job og to børn for at bygge et børnehospital i Pakistan. Derfor er hun blandt de 10 nominerede til Årets Helt 2011.

Politimænd reddede selvmorder

På fire meters dybde i grumset kanalvand kæmpede Kasper Nielsen for at redde en mand, der var kørt i vandet med sin bil. Sammen med sin kollega Mathias Carlslund er han nomineret til Årets Helt.

En hånd til fattige børn

Jonna Møllemand blev chokeret over, hvordan fattige børn lever i Danmark. Men den diskrete pensionist gør noget ved situationen og er derfor nomineret til Årets helt.

Træneren, der lever for sin klub

Jeppe Jørgensen knokler med frivilligt arbejde i Slagelse Badmintonklub, så han næsten ikke har tid til sit firma eller familien. Målet er at give børnene gode oplevelser. Derfor er han nomineret til Årets Helt 2011.

I dødens skudlinje

Casper Westphalen Mathiesen var tæt på at blive skudt, da han reddede en soldaterkammerat fra døden i Afghanistan. Derfor er han nomineret til Årets Helt.

Sorgen skal hjælpe andre

Dorte Gabrielsen mistede sin søn, da han var et halvt år gammel. Hun har brugt den traumatiske oplevelse til at hjælpe andre med at bearbejde sorg. Derfor er hun blandt de nominerede til Årets  Helt 2011.

Somalier sender kvinder i arbejde i Aarhus

Mulki Hussein hjælper indvandrerkvinder ud af hjemmet og ud på arbejdsmarkedet. De kan meget mere, end de tror, siger hun. Derfor er hun nomineret til Årets Helt.

Kampen mod ilden

René Hagelund  Andersen satte sit liv på spil, da han reddede en ældre mand fra flammerne. Han er derfor nomineret til Årets Helt 2011.

Morgenavisen Jyllands-Posten

i samarbejde med

Trygfonden


Find os på Facebook